Tzoumerka survivor nights

Tzoumerka survivor nights

29.07.2017.
Παιχνίδια τύπου survivor, θα διοργανώνονται στο Κέντρο Άθλησης και Αναψυχής (T.A.C), του χωριού Άγναντα Άρτας, κάθε απόγευμα στις 19:30, από 5 έως 15 Αυγούστου 2017.
Σκοπός μας είναι, να σας παρέχουμε ένα ξεχωριστό Αυγουστιάτικο απόγευμα, στο οποίο θα περάσουμε χαρούμενα, με παιχνίδι και διασκέδαση, που θα προκύπτει μέσα από κάποιες συνεχόμενες αθλητικές δοκιμασίες, διάρκειας λίγων λεπτών, με συναγωνισμό.
Θα υπάρχουν δυο κατηγορίες, για μικρούς (8-15 ετών) και για μεγάλους (16 -116 ετών!).
Οι ενδιαφερόμενοι, με ένα μικρό συμβολικό κόστος, στο οποίο θα περιλαμβάνεται καφές ,αναψυκτικό, παγωτό ή μπύρα θα μπορούν να συναγωνιστούν τον φίλο τους, στον στίβο εμποδίων που θα έχουμε προετοιμάσει και θα είναι διαφορετικός για κάθε ημέρα.
Ενώ θα περιμένουν την σειρά τους, ακούγοντας μουσική by Dj Ermis, θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή κάποιο παγωμένο αναψυκτικό στο κυλικείο μας με θέα τα Τζουμέρκα. 
Εκείνη την ώρα τα χρώματα από το ηλιοβασίλεμα παίζουν με το έντονο ανάγλυφο τους δημιουργώντας μοναδικές εικόνες.
Όσοι δεν έχουν αντίπαλο, θα έχουν την δυνατότητα, πριν την έναρξη των παιχνιδιών να βρουν αντίπαλο είτε με επιλογή τους είτε με τυχαία κλήρωση.
Πρέπει να έχετε καλή υγεία όπως απαιτείται σε κάθε αθλητική δοκιμασία και άφθονη διάθεση για να παίξετε.
Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι μέχρι 64 για κάθε ημέρα.
Μπορείτε να συμμετέχετε όσες ημέρες θέλετε.
Την τελευταία ημέρα θα παίξουν μόνο οι νικητές όλων των προηγούμενων ημερών για να βγει ο τελικός νικητής της κάθε κατηγορίας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, επίλυση αποριών και για να δηλώστε συμμετοχή, στείλτε μας email στο tzoumerkamagia@gmail.com ή καλέστε στα τηλέφωνα:
6947 634197 Γιάννης Θεοχαρόπουλος 
6945 247715 Μαρίνα Αναστασίου
Author:

Σχόλια Επισκεπτών